Over TAHC

cyril

Cyril Soeri MA RA CISA CIS LI  – Partner

Historie
Tjong A Hung Consulting N.V. (TAHC), gespecialiseerd in organisatieadvies en training, is van start gegaan onder de naam Management Consulting Services (MCS), als onderdeel van Tjong A Hung Accountants & Belastingadviseurs. Na een strategische heroriëntatie is het besluit genomen de consulting service onder te brengen onder een aparte entiteit, dit heeft geresulteerd in de oprichting van Tjong A Hung Consulting N.V.Tjong A Hung Consulting N.V. heeft jarenlange ervaring in organisatieadvies en ontwikkelen van human capital voor private en publieke sector in uiteenlopende branches en disciplines.

Ambitie
Onze ambitie is om duurzame waardecreatie te realiseren voor (inter)nationaal opererende organisaties, ongeacht de branche of sector en omvang van de organisatie. Met onze integrale benadering bij het aanbieden van oplossingen voor de business cases en vraagstukken die u bezighouden, streven wij duurzame waardecreatie na; leidend tot beheersbare groei van een voortdurend lerende organisatie.

Wij hebben de ambitie om herkend te worden voor onze ‘thought leadership’ en hiermee een wezenlijke bijdrage leveren aan de gecontinueerde ontwikkeling van Suriname.

Missie

Directing You To Excellence

Wij leiden onze klanten naar het realiseren van uitstekende resultaten, middels aandacht voor hun organisatie als geheel. Door de inzet van door TAHC ontwikkelde beproefde methoden & systemen en door ons breed aanbod aan organisatieadvies en trainingen zijn wij op alle organisatie gebieden totally equiped om u te ondersteunen.

Het dienstenpakket omvat:

  • Organisatieadvies
  • Management Training & Development Programs